2. Niğde Günleri devam ederken Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emrah Çalapkulu’nun davetlisi olarak Niğde günlerine katılan TOB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Niğde’nin yöresel lezzetlerini tattı ve Niğde’nin tarihi ve doğası ile ilgili bilgiler aldı.

Fatma TAN - Ankara- Borhaber.net

Yüzlerce Fotoğraf için Tıklayın

 

Samimi ve sıcak davranışı ile Niğdelilerin gönlünü fetheden Hisarcıklıoğlu “Bor söğürmesi harika bir tat neden bunu ticarete çevirmiyorsunuz? diyerek Niğdeli iş adamlarına “Bu lezzeti Ankara’da tanıtmak ve tattırmak lazım” dedi. Bor Söğürmesi’nin Kayseri’nin fırın ağzı yemeğine benzediğini ama daha lezzetli olduğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu ayrıca Niğde Gazozu, Çamardı Tatlısı, patates tatlısı, köfter ve diğer yöresel lezzetlerden de tattı. Niğde Günleri’nde yer alan tüm stantları gezerek bilgi alan Hisarcıklıoğlu özellikle Kemerhisar Kemerleri ve Bahçeli Kasabası Roma Havuzuna büyük ilgi gösterdi ve bilgi aldı. Bir müddet Niğde Organize Sanayi Bölgesi Standında konuk edilen Hisarcıklıoğlu “Niğde’ye yatırım yapılmalı ve değerlerine sahip çıkılmalı” diye konuştu.

BOR TİCARET ODASI TAKDİRE ŞAYAN

Borhaber.net adına sorduğumuz bir soruya “Türkiye’nin en genç ve dinamik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emrah Çalapkulu ile çalışıyoruz. Çalışmalarını yakınen takip ve takdir ediyoruz. Güzel işlere imza atmak için gayretli çalışıyor. Emrah Çalapkulu çalışmalarında başarılı olmaya devam edecektir her zaman çok aktifler, büyük bir taktirle izliyor ve destekliyoruz” diye konuştu.

Foto galeriye git

Foto galeriye git 
 

Foto galeriye git


 Fatma TAN  Borhaber.net /ANKARA
Selim Gökel Borhaber.net/Bor



Editör: TE Bilişim