Sponsorlu Tanıtım- Haber

 2013-2014 eğitim öğretim ders zilinin çalmasıyla öğrencileri ve velileri tatlı bir telaş sardı. 

 
Niğde’de 390 Eğitim kurumunda 3 bin 981 öğretmen ve 74 bin 233 öğrenci ders zilinin çalmasıyla ders başı yapacak. Türkiye genelinde yaklaşık 2 milyon öğrenci okula gidiyor. Türkiye'deki genç ve öğrenci nüfusunun boyutu kırtasiye sektörünü de paralel olarak büyütüyor. 

 

Kırtasiyecilerde velilerin ve öğrencilerin taleplerini karşılayabilmek için çaba sarf ediyor. Velilere ve öğrencilere  kırtasiye malzemelerinin en kalitelisini en uygun fiyata sunmaya çalışan kırtasiyeciler, ürün yelpazesini geniş tutuyor. 

 

İlçemizin bu sektördeki en büyük kırtasiyesi olan Bor Töre Kırtasiye işletmecilerinden Meltem Akcan,  okul ve öğrenci malzemelerini her geçen gün daha çok  çeşitlendirdiklerini belirtirtti. Akcan ; "Okullar açıldı,  yoğun bir alışveriş temposu başlayacak. Kırtasiye malzemelerinde belirgin artış söz konusu değil, hemen hemen aynı fiyatlar. Töre Kırtasiye sadece Bor İlçesi'nde değil Niğde'nin en geniş ürün yelpazesine sahip bir yer. Niğde merkez ve diğer ilçelerden  kırtasiyemize alışveriş için gelenler çok. Her yıl ürün çeşidi ve kalitesi konusunda kendimizi yeniliyoruz. İşyerimizi sürekli müşterilerimizin istekleri doğrultusunda yapılandırıyoruz.  Müşterilerimiz çok geniş bir alan da hizmet veren dükkanımızda gezerek istediği malzemeyi kendisi görüp, seçip alabiliyorlar. Birçok ünlü yayın kuruluşunun bayiliğini yapıyoruz. Kırtasiye ve özellikle eğitim setleri takip ve inceleme gerektiren bir konu müşterilerimize en uygun, en kaliteli ve güncel eğitim setlerini sunuyoruz. ” dedi.


 

Töre Kırtasiye işletmecisi Meltem Akcan,  “Okul harcamalarında en büyük payın ilkokula yeni başlayan öğrencilere ait olduğunu belirtirken, sözlerini şöyle sürdürdü;'Her öğrencinin masrafı çok oluyor ama en çok alışveriş yapan ilkokula yeni başlayan öğrenciler oluyor. Yeni başlayan bir öğrencinin masrafı 100-150 TL arasında. Anaokulu öğrencilerinin masrafı bir yıllık malzemeleri ile 100- 200 TL'ye kadar varabiliyor. Tabi kırtasiye ürünlerinin kalite ve markalarına  göre bu miktar değişebiliyor. Çanta çeşitliliği ana sınıfı öğrencisinden, Üniversite öğrencisine kadar farklı çeşitler bulunduruyoruz."diyerek yeni eğitim ve öğretim yılının herkese hayırlı olmasını temenni etti. 















Editör: TE Bilişim