Bor Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kayabaşı mesire alanına halkın yoğun ilgisi devam ediyor.


 Hizmetlerin sırasıyla hayata geçirilmesi ve Bor kentinin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda gelişmesine güç katma anlamında yaptığı  hizmetlerden birisi olan Kayabaşında, güneşin batışını izlemek ve piknik yapmak için yüzlerce vatandaş Kayabaşına geliyor.


Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, : “Çevreyi korumak ve sahip çıkmak bizim görevimiz ve geleceğe karşı sorumluluğumuz. Yeni ağaçlarla yeşile katkıda bulunmanın yanı sıra vatandaşın piknik ihtiyacını karşılayacağı bir alan yaratmanın mutluluğunu taşıyoruz.Göreve geldiğimiz günden bu yana çevre ile ilgili projeleri hayata geçirmeye çalıştık. Her fırsatta kentimize yakışan yoğun ağaçlandırma çalışması yapıyoruz. Proje uygulamalarını Bor’un kaliteli yaşamını sağlayacak çalışmalar olarak görüyoruz. Bu çalışmalarımızla yaşlıların dinlenebileceği, çocuklarımızın ve gençlerimizin de sosyal ve sportif faaliyetlerini sergileyebilecekleri, oyun oynayabilecekleri alanların oluşturulmasına devam ediyoruz. Bu alanlar da aynı zamanda Bor kentimiz dışındaki hemşerilerimizin de tercih edeceği bir dinlenme ve cazibe merkezi haline gelmesi için çalışıyoruz ve çalışmalarımıza herzaman olduğu gibi bu doğrultuda devam ediyoruz. Modern bir şekilde kamelyaları, oturma alanları, dev doğal kayalardan akan şelalesi, havuzları suyu , bankları ve çevre düzenlemesi olan vatandaşımızın aydınlık ışıklandırması tamamlanmış kent merkezinde herkesin kolaylıkla doğal bir ortama gelip ailesiyle huzurlu bir şekilde piknik yapıp dönmesini sağlamak için Kayabaşını mesire alanı olarak halkımızın hizmetine sunduk.


BOR, MARKA VE YAŞANABİLİR KENT OLMAYA NAMZET

Bor ve Bölgemizin ekonomik anlamda gelişiminin sağlanması yönünde mevcut değerlerimize özde sahip çıkarak, gün yüzüne çıkarmamız gerekliliğine inanıyorum. Bor, öyle güzel bir konumdadır ki Bor adeta cazibenin merkez üssü olacak. Şöyle bir geçmiş tarihine bakarsak burada yaşayanlar bölgemize çok değer vermiş ve yaşanabilir bir kent merkezi olarak görmüşlerdir. Bor, hakim tepeleri ve doğal kale olabilecek oluşumlarıyla cezp edici niteliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu güzel olan çekiciliğini daha da koruyor.


BOR KAYNAŞMA VE BÜTÜNLEŞME TOPRAĞIDIR

Bor, gerçekten de bugün ki gelinen noktada; Kentin geleceğini bugünden kurup, geleceğe hazırlama güzelliklerin yaşatılması anlamın da bir kaynaşma ve bütünleşme trendi yakalamış bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızla el ele vererek, hemşerilerimizle birlikte birbiriyle kaynaşmış ve bütünleşmektedir. Bu güzel mutluluğu birlikte hep beraber başarıyoruz. Bor Belediyesi bu anlamda şehrimiz dokusuna uygun örnek çalışmaları ve birlikteliğiyle hayat bulmaya devam edecektir.



Editör: TE Bilişim