Niğde Kemerhisar Belediyesi Başkanı Ramazan Oya, ülke genelinde artan gıda fiyatları nedeniyle geçim sıkıntısı yaşanmaması adına, Kemerhisar belde halkına hizmet eden belediye personellerine yönelik gıda yardımında bulundu.

Kemerhisar Belediyesi 43 kişiden oluşan belediye personeline gıda yardımında bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ramazan Oya; "Ülkemizdeki fahiş fiyat artışları nedeniyle geçim sıkıntısı yaşanmaması adına, kasabamızda halkımıza hizmet eden belediye personelimize yönelik gıda yardımında bulunduk. Belediyemizin imkanları dahilinde yardımlarımız devam edecek. Enflasyon canavarının belediye personelimizin mutfağına girmesine izin vermek istemiyoruz." dedi.

Başkan Oya, 43 kişilik belediye personeline yönelik olarak içerisinde, çay, şeker, yağ gibi temel gıda ürünlerini barındıran gıda paketlerinin ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini belirtti.

BELEDİYE PERSONELİNDEN BAŞKAN OYA'YA TEŞEKKÜR

Kemerhisar Belediyesinde çeşitli görevlerde bulunan çalışanlar gıda yardımları için Belediye Başkanı Ramazan Oya'ya teşekkür ettiler. Başkan Oya'nın duyarlı davranışının tüm belediyelere örnek olması gerektiğini söyleyen işçiler, kasabaya hizmet etmek için geceli gündüzlü çalıştıklarını belirttiler.

Tarımın kalesi olan köyler tek tek düşüyor Tarımın kalesi olan köyler tek tek düşüyor

GIDA PAKETİ YEREL ESNAFTAN

Kısıtlı belediye imkanları ile hazırlanan gıda kolileri sosyal belediyecilik anlayışı ile yerel esnafa destek olmak için beldede bulunan işletmelerden temin edildi. Esnafın pandemi ve ekonomik şartlar nedeniyle daralan iş gücü Kemerhisar Belediyesinin gıda kolisi yardımları ile hareketlendi.

Editör: TE Bilişim