Bor İlçesinde yaklaşık 3 aydır Kaymakamlık görevine vekalet eden ve renkli ve farklı davranışları ile Borluların dikkatini çeken Adnan Karaosmanoğlu Bor ilçesine veda etti.

 

Bor İlçesinde yaklaşık  3 aydır görev yapan Bor İlçe Kaymakamlığına vekillik eden Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu  onuruna verilen yemekle veda etti.  Çamardı İlçesine yine vekaleten atanan Karaosmanoğlu gecede duygulu anlar yaşadı.

 

Kaymakam Karaosmanoğlu’nun veda gecesine Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Fatih Dağlı, Bor Müftüsü Sebahattin Kesti, Çukurkuyu Belediye Başkanı Rüstem Tümen, Bor Emniyet Müdür Vekili Ali Altınpınar, Bor Jandarma Bölük Komutanı Halil Özdemir, Aile ve Sosyal Politikalar Bor İlçe Müdürü Selahattin Yücel,  Bor İlçesi Cumhuriyet Savcıları, Daire Amirleri, bazı okul müdürleri ve Kaymakamlık personeli katıldı.

 

Bor Askeri Fabrika Gazinosunda verilen yemeğe Bor İlçe protokolü ve Kaymakamlık personeli katıldı. Yemeğin ardından Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu’na Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat hatıra olarak  Bor işi deri halı hediye etti ve Bor İlçesi’nde bulunduğu sürede yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.   Bazı kurum amirleri  kısa konuşmalar yaptı.

 

Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu’da Bor’da yaptığı kısa süre içinde yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalıştığını, Bor İlçesi’nin kendisi için özel bir yeri olduğunu ve hiç unutmayacağını belirtti.

 

Kaymakamlık personeli ve yemekte bulunanlarla tek tek vedalaşan Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu Çamardı İlçesi’nde görevine başlamak üzere Bor İlçesi’nden ayrıldı. 

Bor İlçe Kaymakamlığına yeni atanan  Kaymakam Abdullah Küçük'ün ise bu hafta Salı günü görevine başlayacağı öğrenildi. 



Editör: TE Bilişim