Bor Üstün Park’ta Bor Belediyesi tarafından yaklaşık iki yıldır düzenleme yapılıyor. Harika bir park haline dönüştü.




Niğde il merkezi ve diğer ilçe ve kasabalardan parkı görmek, oturmak, yemek yemek ve dinlenmek için  gelecek insanlar olacak.





İşte böylesi güzelleştirilmiş  bir parkı görünce fotoğraflayıp haber yapmak istedim. Ama Bor Belediyesi’nin basın bürosunda görev yapan Ali Akbaş’ta Üstün parkta idi. Her zamanki gibi fedakarca işini yapıyordu.
 





Üstün Park Onun bölgesiydi… Ben ise bütün cesaretimi toplayıp onun bölgesine  girmiştim. Üstelik, parkın üst bölümünde hem Ali Akbaş’ın, hem de Bor İlçemizin  Şerifi hafta sonu olmasına rağmen belediye işçilerinin parktaki çalışmalarını takip ediyordu.






* * * * * * * * * * *



Ben Ali Akbaş’a  çaktırmadan etrafı fotoğraflıyordum... Tam havuz başına geldiğimde Ali Akbaş kötü bir bakış atarak bana Nikon marka  silahını doğrulttu.  Bende aynı hızla Canon marka  silahımı çektim ateşledim…



* * * * * * * * * * *


Kaç el ateş ettim bilmiyorum, pantolonun kemerini hedeflemiştim ve tam isabet Ali Akbaş kırmızı  şortuyla ortalıkta kala kaldı.  









* * * * * * * * * * *



Kendini zor kurtardı... Daha bir çocuğun bile girmediği, birkaç saat önce dolan havuza kendini  attı.



* * * * * * * * * * *

Üstelik pahalı  güzelim video kamerasını da beraberinde götürmüştü. Kamerayı sırf ele geçirtmemek için havuzda ıslattı, imha etti.
Ellerini kaldırdı ve teslim olduğunu gösterdi…
Artık, Ali Akbaş’ın bölgem dediği yerlere girebilirdim…
Borhaber.net artık her yerde cirit atıyor…
Bir gün sizin de karşınıza çıkabilir…
 
Şaka bir yana… Ali Akbaş, fotoğraf makinası ile çekim yaparken, kamerasının bulunduğu çantasının fermuarını açık unutmuş ve güzelim kamerası havuza düşmüştü… Kamerayı da orada bırakamazdı,  soyundu ve kamerayı havuzdan çıkardı…
Bu arada bana da malzeme çıkmıştı zaten…

Hikaye - Fotoğraf - Video : Selim GÖKEL

ASLINDA NEYİN HABERİNİ YAPIYORDUK... TIKLAYIN...




Editör: TE Bilişim