İlçenin bütün mahalle ve sokaklarına hizmet götürmeye devam eden Bor Belediyes , su şebekelerini yenileyerek, Bor'da bir hizmete daha imza atıyor.


Düktil boru olarak adlandırılan borular ,yüksek çekme mukavemeti ile yüklere, basınca ve vakuma ve yüksek korozyon'a dayanıklı olup,deforme olmaksızın esneme kabiliyeti ve darbelere dayanımı ile depreme en uygun boru olarak biliniyor. Ayrıca su kalitesinin korunması ve  100 yılı aşan uzun ömrü ile Bor'da su konusunda yapılan güzel bir hizmeti daha gözler önüne seriyor.


ERAT ;  HİZMET KERVANIMIZ DEVAM EDİYOR

Bor'da  yeni su borularının döşenmesini Bor Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Cengiz Poyraz ile birlikte yerinde inceleyen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , içme suyu standartlarına uygun, kırılmaya ve patlamaya dayanıklı Düktil su borularının döşenmeye başlandığının müjdesini verdi. Erat ,  bu çalışmalardan dolayı belki biraz sıkıntılar olabilir bundan dolayı da halkımızdan anlayış bekliyoruz. Oluşan sıkıntılara da ekiplerimiz hemen müdahale ediyor. Şu anda belediyemiz Su ve Kanalizasyon işlerine bağlı ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak çalışmalarımıza Başpınar mahallesinde başladık. Kısa bir süre içerisinde buradaki döşeme çalışmalarını tamamlayacağız. Şehrimiz genelinde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.Vatandaşımıza hizmet gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız Bor'a yakışan yenilikleri yapmak, halkımızın menfaatleri doğrultusunda da hizmet kervanımızı devam ettirmek,şeklinde konuştu.








Editör: TE Bilişim