Denizbank Ziraat Bankasından sonra çiftçiye en çok destek olan özel banka ünvanı taşımakla birlikte bunun yanı sıra bütün bankacılık işlemlerininde yapıldığı Denizbank Bor Şubesinde çalışanlar müşterilerine hizmette sınır tanımıyor.


Denizbank, Niğde, Bor İlçesinde Bankacılık hizmeti kapsamında yeni şube açtı. Bor İstasyon Caddesi üzerinde yeni açılan DENİZBANK Bor Şubesi coşkulu açılış törenine Denizbank Genel Müdür Yrd.Gökhan Sun, Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, Bor Şube Müdürü Kemal Coşkun, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Eriç, CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, Sivil Toplum Örgütü Başkanları,Bor Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Muhterem Hızar, Bor Demirciler Odası Başkanı Ekrem Silav, Bor Kahveciler Odası Başkanı Şaban Arıkan, Bor Marangozlar Odası Kani Demirbilek, Bor Şoförler Odası Başkanı Durmuş Cengiz, Bor Terziler Odası Başkanı Bekir Binay, Bor Bakkallar Odası Başkanı Ramazan Yalçın ve esnaf odaları yönetim kurulu üyeleri, esnaflar ve vatandaşlar katılımda bulundular.


Açılış Kurdelesini Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,Bor Ticaret Odası Başkanı Nurettin Eriç, Denizbank Genel Müdür Yrd.Gökhan Sun, Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, Bor Şube Müdürü Kemal Coşkun hayırlı ve uğurlu olsun dilekleriyle birlikte kestiler.


Niğde Bor İlçesinde faaliyetlerini sürdürmeye başlayan Denizbank Bor Şube  Müdürü  Kemal Coşkun, banka çalışmaları hakkında bilgi verdi. Coşkun, bankalarının bir çok alanda avantajlı olduğunu ifade ederken Denizbank Bor Şubesinin Bor halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.   


Davetlilere çeşitli ikramların sunumuyla birlikte, Denizbank yetkilileri tarafından davetlilere ayrı ayrı ilgilenilerek bankacılık faaliyetleri bilgileri sunuldu.Davetliler konuşmalarında” Hayat Denizle Güzel, Bor’a Deniz İyi Gelecek” ifadelerinde bulundular. 

Editör: TE Bilişim