Hakkari Çukurca’da hain saldırı sonucu 24 askerimizin Şehit edilmesi ve 18 askerimizin yaralanmasına sebep olan terörist saldırısına Bor’lu gençler teröre tepkilerini gösterdi.

İnternet üzerinden sosyal ağlarla birbirleri ile haberleşen ve  Bor eski hükümet meydanında toplanan Bor’lu yüzlerce genç, ellerinde Türk bayraklarıyla terörü protesto eden, kınayan sloganlar atarak ve toplu hep bir ağızdan Gençlik ve Harbiye Marşı okuyup, şehir merkezi güzergâhından yürüyüş koluyla Bor Şehitliğine yürüdüler.

Bor Şehitliğine yürüyüş gerçekleştirilen Bor’lu gençler, burada Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından hep birlikte şehitlere dua ettiler. Hakkari’ de önceki gün şehit olan 24 askerimizin adları tek tek okundu. Kalabalık geçler hep bir ağızdan; “ burada” cevabını verdiler.

 Bor’lu gençlerin terör ve terör örgütü PKK’ya tepkilerini gösterdiği yürüyüşte, PKK terör örgütüne yönelik, “Ne Mutlu Türküm Diyene, Kahrolsun PKK, Askere kalkan eller kırılsın, Ya Allah Ya Bismillah, Allahu Ekber, Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez,” sloganlar attılar.

Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü personelince emniyet ve güvenliği sağlanan yürüyüşte; Teröre karşı tepkilerini gösteren gençler yürüyüş sonunda olaysız bir şekilde dağıldılar.

Editör: TE Bilişim