Bor Belediyesi, Bor İlçesini güzelleştirerek fiziki görüntüsünü değiştirmeye devam ediyor.


Bor Belediyesi geçtiğimiz yıl tamamlanan Niğde Bor arası üç şeritli yolun orta refüj yapımı ve yeşillendirme, peyzaj çalışmalarını tamamladı.


İlçe’de Altunhisar Kavşağından, Toki Mahallesi’ne kadar olan üç şeritli Niğde yolunun refüjleri ve kaldırımları düzenlendi. Düzenlenen refüjlerinin üzerine çimler, çiçekler, süs bitkileri ile peyzaj çalışmaları yapıldı. Yapılan üç şeritli yolun ardından Bor Belediyesinin bu yola yaptığı çimlendirme ve peyzaj çalışmaları ile Bor İlçesi modern şehir görünümüne büründü.


MİSAFİRLERİMİZ BOR’DAKİ DEĞİŞİMİ ŞEHRİN GİRİŞİNDE HİSSEDİYOR

Bor İlçesi’nin şehir merkezi ile bütün giriş - çıkış bölgelerinin gerekli refüj, yeşillendirme ve peyzaj çalışmaları ile şehrin çağdaş bir görünüm kazandığını, güzelleştiğini belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, “ Şehir merkezindeki ana arterler üzerinde yeşillendirme, çiçeklendirme ve gerekli peyzaj çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. İlçemizin giriş ve çıkışlarının düzenlenmesine, estetik hale gelmesine önem veriyoruz. Bor İlçemize gelen misafirlerimiz, Bor İlçemizdeki değişimi daha şehrin girişinde hissediyor. Altunhisar Kavşağından başlayan ve Toki Mahallesine kadar devam eden üç şeritli yol ilçemize ayrı bir hava kattı. Pek çok ilçeye nasip olmayan bu yolun tamamlanmasının ardından Bor Belediyesi olarak kaldırım, orta refüj düzenlemesini tamamladık. Tamamlanan refüj üzerinde çimlendirme ve çiçeklendirme çalışmaları yaptık. Eksik olan bölümlere ağaç diktik, yaya geçitlerinin düzenlenmesini yaptık. Niğde yolu, yaptığımız peyzaj çalışmaları ile şehrimizde ki değişimin ilk hissedildiği yer oldu” dedi.









Editör: TE Bilişim