Bor Belediyesi tarafından meşhur Bor Salı pazarına yapılacak olan  Asansör projesi çalışmaları start aldı.


Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'ın yeni dönem projelerinden birisi olan Asansör çalışmalarının  hayata geçirilmesi vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

1000 KG ( 1 Ton) ağırlık taşıma kapasiteli olarak dizayn edilen asansör engelli kullanımına uygun Brail Alfabeli olarak yapılıyor. Hidrolik  insan asansörü ( Engelli kullanımına uygun) olarak tasarlanan asansör 7,20 m uzunluğunda ve tek kat inşa ediliyor.Yaşlı vatandaşlar içinde özel olarak tasarlanan asansör, Smooth Start /Stop - ekstra hassas ve yumuşak duruş kalkış özelliğiyle de dikkat çekiyor.

ÇALIŞMALARIMIZA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, ''Önceki dönemde hemserilerimize vaad etiğimiz bütün projeleri fazlasıyla hayata geçirdik. 30 Mart seçimlerinin hemen öncesindede ilçemize kazandıracağımız projelerin sözünü yeni dönemimiz için vermiştik. Mehmetçik mahallesi Gençlik merkeziyle başlayan ve şimdi faaliyete geçirmek için start verdiğimiz Salı Pazarı Asansörü projesiyle vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözleri  inşallah yerine getireceğiz. Geçtiğimiz dönemde Salı pazarımızın üzerini kapatarak bölgedeki tek yürüyen merdiveni vatandaşlarımızın rahatça pazara iniş ve çıkış yapabilmeleri amacıyla ilçemize kazandırmıştık. Şimdi ise Çarşı merkezinden Pazara inen kısımda yine aynı şekilde hem yaşlılarımızın hemde engelli vatandaşlarımızın rahatça pazara inip çıkabilmeleri için Asansör yapıyoruz.  Biz herzaman Bor herşeyin en iyisine layık bilinciyle çalışmalarımıza aralıksız devam ettik. İlçemizin cazibe merkezi olması içinde Belediye olarak var güç ve imkanlarımızla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz'' dedi.




Editör: TE Bilişim