Bor’da Bor Belediyesi tarafından TOKİ mahallesinde çok amaçlı bir salon yapılıyor. Bor Belediyesi'nin girişimleri ve katkılarıyla yapılacak salonun temeli atıldı.


Bor Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen TOKİ mahallesine TOKİ Çok Amaçlı Salon inşaatı hızla devam ediyor. İnşaat bitirildiğinde ilçedeki büyük bir ihtiyaç giderilmiş olacak.

Bor TOKİ Mahallesi Belediye Sebze Pazarı alanı yanında dokuz yüz metrekarelik alan üzerine yapılması planlanan salonda; toplantı salonu ve düğün salonu yer alacak.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Belediyemiz çalışmaları içerisinde halkımızın ihtiyacına cevap verecek olan salonun kısa sürede tamamlanacağına vurgu yaparak; “İlçemizde noksanlığı hissedilen ve sosyal kültürümüz içerisinde önem arz eden çok amaçlı bir salona ihtiyacımız vardı. TOKİ mahallesinde ki belediyemize ait alanda bu çalışmalarımızı başlattık. Yine TKİ mahalle sakinlerinin ihtiyacına cevap verecek olan Park alanlarını yeniden revize ederek daha cazibeli hale getiriyoruz. Yeni çocuk oyun grupları, dinlenme alanları ve yeşil çevre düzenlemelerinin programı tamamlandı. Bunlardan ayrı olarak yine TOKİ mahallesine 2 yeni Park alanı oluşturma çalışmalarımızı zemin üzerinde başlattık. Kısa sürede buraları halkımızın hizmetine kazandırmayı amaçlıyoruz.dedi


















Editör: TE Bilişim