Bor İlçe Müftülüğünün hazırladığı etkinliklerle Cami ve Din Görevlileri Haftası kutlandı. 

Haber: Muharrem Temel - Bor'un Sesi Gazetesi 

Bor'da yapılan kutlama etkinliği Bor Sokullu Mehmet Paşa Cami yanında bulunan çay bahçesinde yapıldı. Cami ve Din Görevlileri haftasına Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Emniyet Müdür vekili  Ahmet Koçak, Bor İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti, Bor Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Selahaddin Yücel, Bor TSO ve Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç, İlçe Mal Müdürü Musa Kaya, Bor Ziraat Bankası Müdürü Özkan Canan, CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, İlçe vaizi Hasan Ali Güllü, Murakıp Nurullah Eroğlu, kurum amirleri, siyasi parti yöneticileri, oda başkanları ve Bor halkı katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Bor Sokullu Mehmet Paşa Camii İmamı Ömer Öztürk tarafından Kur'an Tilaveti okundu. Kur'an Tilavetinin ardından ise Bor İlçe Müftüsü Sebahattin Keski yaptığı konuşma da Camilerin toplum üzerindeki yeri ve önemi anlattı. Sebahattin Kesti'nin konuşmasının ardından Bor Sokullu Mehmet Paşa Camii müezzinleri Yusuf Yüksel ve Recep Baştürk tarafından programı takip eden davetlilere ilahi dinletisi gerçekleştirildi. Program Emekli Din Görevlisi İsmail Genç'e hediye takdim edilmesiyle son buldu.

Ayrıca programa katılamayan Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu'nun gönderdiği mesaj da program sunucusu tarafından okundu. 








Editör: TE Bilişim