Bor Ticaret ve Sanayi Odası ve ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı işbirliği ile sürdürülen kalite yönetim sistemi çalışmaları neticesinde TS-İSO 9001-2008 Kalite Belgesi yapılan bir törenle Bor TSO Başkanı Nurettin Eriç’e teslim edildi.


Bor TSO Yönetim üyeleri ve personellerine yönelik ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı Yönetim Kurulu Yetkilisi Kimyager T5 EN 90001:2008 Baş denetçi ve Satış Yönetmeni-İGU Eshap Özden Topgil ve Bilgi İşlem Sorumlusu Eyyüp Demir tarafından verilen eğitim sonrasında Bor TSO’ nun Kalite Tescili ve Politikası, vizyon ve misyonu belirlendi. Bor TSO ve ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı işbirliğiyle çalışmaların tamamlanmasıyla ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı tarafından Yönetim ve Üyelerine yönelik yapılan denetimler sonrasında Bor TSO başkanlığı İSO 9001-2008 kalite yönetim belgesini almaya hak kazandı.


Bor TSO Başkanlığı’nda ISO 9001:2008 Kalite Yönetim sistemi “Ticaret ve Sanayi Odası Hizmetleri” kapsamında uygunluk Belgesi düzenlenen belge teslim töreninde  Bor TSO’ ya verilen belgenin hem uluslararası geçerliliği hem de Türkiye Akridite Kurumu tarafından geçerliliği olduğuna vurgu yapan ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı Yetkilisi  Baş denetçi ve Satış Yönetmeni-İGU Eshap Özden Topgil, alınan belgenin hem turizm sektörü, hem de Bor TSO Hizmet Kalitesi açısından da önemli kazançlar sağlayacağını söyledi.


İSO 9001-2008 Kalite Belgesini almakla Bor TSO adına büyük bir onur yaşadığını belirten Bor TSO Başkanı Nurettin Eriç, "Bu belge Bor TSO’da sadece bir belge olarak kalmayıp, firma yetkilisi ekip arkadaşlarımız tarafından Bor Ticaret ve Sanayi Odamız ve personellerimiz belirli süreler arasında denetlenecek ve üyelerimizin Ticaret Odamızdan memnuniyeti hakkında bilgi elde edilecektir. Bizlerde Bor TSO olarak Esnaf ve hemşerilerimize bundan önce olduğu gibi bundan sonra da en iyi ve en kaliteli şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu çalışmalarda katkılarından dolayı meclis üyelerimize ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.



Yapılan belge teslim tören sonrası Bor TSO Başkanı Nurettin Eriç ve Yönetim üyelerinin katılımı ile kalite belgesiyle fotoğraf çekildi.





Editör: TE Bilişim