Bor İlçesinde  mahallelerin içinden geçen demiryolu geçitlerinde zaman zaman kazalar meydana geliyordu. İlçenin en büyük mahallelerinden Fatih Mahallesine geçiş küçük bir alt geçit ve fazla kullanılmayan bir yaya geçidi ile sağlanıyordu. Geçmişte yaya üst geçidi yapılmış ancak çok yüksek olduğundan da kullanılmamış ve kaldırılmıştı. Yine  Şeker Mahallesi ve Yeni Göçmen Mahallesinin içinden geçen demiryolunda araçlar kontrollü geçiyor ve bu güvensiz geçiş noktalarında da sık sık kaza meydana geliyordu.

Yıllardır dile getirilen bu sorunlara nihayet çözüm olacak bir girişimi, Ankara'da bakanlık nezdinde yapılan görüşmeler netice verdi. 

 Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ve Bor Belediye Başkanı Serkan Baran  müjdeledi. 

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran sosyal medya hesabından ; 

Bizzat takip ettiğim bir projenin daha yapımı başlıyor çok şükür !

İlkini başardık, darısı ikincisine İnşallah.

Bugün yapım ihalesi gerçekleştirilen alt geçit (battı-çıktı) projemiz Şeker, Fatih ve Yeni Göçmen Mahallelerimize ve ilçemize hayırlı olsun.

Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza, Niğde Milletvekillerimize ve TCDD Genel Müdürümüze şükranlarımı sunuyorum" şeklinde paylaşım yaptı. 

Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ise ; 

Bor İlçemize Hayırlı Olsun…

Bir sözümü daha yerine getiriyoruz.

Bor Şeker, Fatih ve Yeni Göçmen Mahallelerimizde bulunan Demiryolu alt geçit projemizin, İnşaat Yapım ihalesi bugün gerçekleşti.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza, TCDD Genel Müdürümüze ve emekleri için Bor Belediye Başkanımız Serkan Baran’a teşekkür ediyorum" şeklinde paylaşım yaptı. 

Bor’da Otizm Farkındalık Günü Etkinliği Bor’da Otizm Farkındalık Günü Etkinliği
Editör: TE Bilişim