Türkiye ve Makedonya hükümetinin ortaklaşa sürdürdüğü  proje kapsamında kardeş şehir olan Bor ile Makedonya'nın Gostivar  şehri yetkilileri bir araya geliyor.

 

 

Makedonya Cumhuriyeti Gostivar Belediye Başkanı Prof. Dr. Rufi Osmani kardeş şehir kapsamında Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'ın davetlisi olarak  25.09.2012 tarihinde ilçemiz Bor'a ziyaret gerçekleştirecek.

 

Salı günü ilçemize gelerek ziyaretlerine başlayacak olan Prof Dr Rufi Osmani , ilk olarak Salı günü saat 10:00'da Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Belediye Meclisi ile bir araya gelecek. Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilecek olan toplantının ardından Niğde Vali'liğini ziyaret edecek olan Gostivar Belediye Başkanı Prof.Dr. Rufi Osmani burada Niğde Valisi Alim Barut'la bir araya gelecek.

 

Niğde Valiliğindeki ziyaretin  ardından tekrar Bor ilçesine dönecek olan Osmani , Bor Kaymakamı Sayın Muammer Balcı ile Bor Kaymakamlığında bir görüşme gerçekleştirecek. Ziyaretlerin ardından 14:30 'da Bor'da bulunan Gostivar-Bor kardeşlik Şelale Parkı'nın açılışını  gerçekleştirecek olan Osmani , ünü ile meşhur olan tarihi Bor Salı Pazarını gezecek.

 

 Bor'da düzenlenecek olan yatırım ve ekonomi adlı konferansa katılacak olan  Prof. Dr. Rufi Osmani burada Bor Ticaret ve Sanayi Odası ve Bor Sanayici ve İşadamları ile  bir araya gelecek. İlçedeki yatırım sektörünü yakından görmek isteyen Gostivar Belediye Başkanı Prof. Dr. Rufi Osmani Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ile birlikte son dönemde Türkiye ve Yurt dışındaki yatırımcıların tercihi olan Bor Karma Organize Sanayi Bölgesine incelemeler yapmak üzere bir ziyaret gerçekleştirecek. Salı gününü ilçede geçirecek olan Osmani'nin Çarşamba sabah saatlerinde ilçeden ayrılacağı belirtildi.

 



Editör: TE Bilişim