Bor'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. yılı soğuk havaya rağmen büyük bir coşkuyla kutlandı. 

Haber-Foto: Muharrem TEMEL- Bor-İHA

FOTOĞRAFLAR SAYFANIN ALTINDA

Saat 10:00'da Bor Kaymakamlık Bahçesi tören alanında gerçekleşen kutlama etkinliklerine Bor halkı tarafından da yoğun bir ilgi vardı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Fatih Dağlı, Bor Cumhuriyet Başsavcısı Ergün Güçlü, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Uğur Pektemir, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Uğur Pektemir'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, kutlama etkinlikleri okunan şiirler ve yapılan gösteriler ile devam etti. Özellikle Fahri Kirt Anaokulu öğrencilerinin yaptığı ront gösterileri izleyenler tarafından büyük bir beğeni ve alkış topladı. Gösterilerin ardından sonra ise ilçe genelinde yapılan yarışmalar sonucunda dereceye giren öğrencilere hediyeleri Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Fatih Dağlı ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat tarafından takdim edildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. yılının kutlama etkinlikleri gerçekleştirilen müzik şöleninin ardından son buldu.

Son olarak ise protokol üyeleri Bor Ahmet Kuddûsi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.



http://www.borhaber.net/

Posted by Bor Haber on 23 Nisan 2015 Perşembe
Editör: TE Bilişim