Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen, Niğde Valiliği koordinasyonunda ve Bor Belediyesi tarafından yürütülen"Bor'lu bayanlar SODES sayesinde spor ve sanatla buluşuyor " projesi nin açılışı gerçekleştirildi.  Kalkınma Bakanlığı SODES  projesinin Ebru Sanatı ve Bayanlar için spor salonun açılışı gerçekleştirildi.

Bor Belediyesi Mehmet Cindemir Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen açılış törenine Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, AK Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, AKParti Bor Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Türkdal, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Açılış programında yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi veren Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, "İlçemize bugüne kadar çok önemli hizmetler gerçekleştirdik. Bor Organize Sanayi, Enerji İhtisas bölgesi, Havaalanı, Tıp Fakültesi gibi birbirinden önemli hizmetleri gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Allah Cumhurbaşkanımızdan, hükümetimizden ve bizimle beraber hizmet etme yarışına giren herkesten razı olsun. İnanın Bor ilçemiz bundan 3-5 yıl sonra çok farklı bir yer olacak. Tabii ki bizim görevimiz çalışmak. Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis üyelerimiz, Belediye Meclis üyelerimiz çalışıyor. Bu bir ekip işi. Siz destekliyorsunuz biz görevimizi yapıyoruz. Önümüzdeki günler Bor'un, Niğde'nin diye düşünüyoruz." dedi. 

HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCU
Spor Salonunu vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Başkan Erat, "Kıymetli hemşerilerim kaydınızı spor salonumuza yaptırın. Herhangi bir ücret istemiyoruz. Burası sizin emrinizde. Hocalarımız var, ekibimiz var. Size hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. Belediyemizle ve Devletimizle bir proje yaptık. SODES sayseyinde hibe aldık ve bu tesisi hizmetinize kazandırdık. Allah Devletimizden razı olsun." diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim