Bor Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen İftar yemeği,artık çadırlarda sıra bekleyerek değil,ihtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak olarak servis yapılıyor.


Bor  Belediyesi Ramazan ayı boyunca ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi,yaşlı ve engelli vatandaşların iftar  yemeklerini evlerine götürüyor. Paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’ın manevi atmosferini yaşatmak, ilçede kendi başına yemek yapamayacak durumda olan yaşlı ve engelli vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla, her gün ihtiyaç sahiplerinin adreslerine sıcak yemek servisi yapılıyor.


Konuyla ilgili açıklama yapan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat;"Ramazan öncesinde güncellenen listeler üzerinden gerçekleştirilen yemek dağıtımların da bu sene 100 hanede bulunan, 400 kişiye her akşam iftar  yemekleri belediye personelimiz ve yemek organizasyon şirketi personeli tarafından  evlere götürülüyor. Bor Belediyesi olarak heryıl yaşattığımız manevi hava bu yılda sıcak yemek dağıtımı olarak   Ramazan sonuna kadar devam edecek’’ şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim