Niğde’nin Bor ilçene yapımına 2016 yılında başlanılan ve 2018 yılında yapımı biterek 2019 yılı sonunda Bor ilçe Belediyesi tarafından teslim alınan Bor Belediye binasına taşınma aşaması biterek Bor belediyesi yeni yıla yeni binada girdi.

Niğde’nin Bor ilçesi Sokubaşı Mahallesi Şeyh Ahmed Kuddusi Caddesi üzerine yapılan yeni belediye binası, hizmete açıldı. Belediye binası önünde düzenlenen açılış programında konuşan Bor Belediye Başkanı Serkan baran; “ Bizler mekanların ve makamların geçici hizmetkarlarıyız, mühim olan memleketimize hizmet edecek kurumların daimi olmasıdır. Yeni hizmet binamızın memleketimize hayırlı olmasını, nice güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Vatandaşın işini kolaylaştırmak ve daha iyi hizmet verebilmek için yeni binaya taşındıklarını belirten Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, şunları kaydetti: "İhtiyaçlarımıza cevap verecek yeni bir Belediye hizmet binasına ihtiyacımız vardı. Hemşerilerimizin işini kolaylaştırdık. İnşallah bu yeni binamızda güzel çalışmalar yaparak ve faydalı projeleri hayata geçirerek Bor ilçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Yeni Belediye binamızın memleketimize, milletimize, belediyemiz çalışanlarına, hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim