Bor Belediyesi tarafından kurulan asfalt şantiyesi hizmete girdi. 

Haber Video : Muharrem TEMEL
Fotoğraf: Yasin BEKİŞ


Bor Belediyesi tarafından kurulan asfalt şantiyesi  dualarla hizmete girdi. Bor İlçesinde alt yapı hizmetlerini daha iyi, daha hızlı ve ekonomik yapabilmesi için Bor Acıgöl mevkiinde tesis edilen asfalt şantiyesi dualar ve kesilen kurbanlarla hizmete girdi.

Bor Belediyesinin kendi öz kaynakları  ile yapılan tesis uzun vadede Bor Belediyesine hem ekonomik olarak kazançlar sağlayacak, hemde ilçenin alt yapısının daha hızlı ve kaliteli şekilde düzenlenmesine imkan verecek. 

Sıcak Asfalt Şantiyesinin hizmete girmesi için bugün yapılan mütevazi törene Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, ilçede bulunan  İçişleri Bakanlığı Baş Kontrolörü Ali Özer, İçişleri Bakanlığı Kontrolörü Mahmut Erol Büyükçetin, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, Bor Belediyesi Meclis Üyeleri, Ak Parti Bor İlçe Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Türkdal ve Bor Belediyesi personeli katıldı. 

BORÇSUZ, KREDİSİZ BELEDİYENİN ÖZ KAYNAKLARI İLE YAPILDI

Asfalt şantiyesi tamamen Bor Belediyesinin kendi imkanlarıyla hayata geçirdiklerini belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, "Bugün mutlu bir gün için bir araya geldik. Biz bu tesisi tamamen belediyemizin kendi öz kaynaklarıyla yaptık. Hiç bir yerden hiç bir şekilde kredi kullanmadık. Bu tesisin gerçekleşmesinde başta Belediye Meclis üyelerimiz, belediyemizin müdürleri, şefleri, amirleri A dan Z'ye bütün personelimize teşekkür ediyorum.  Bu güzel tesisin memleketimize kazasız belasız hizmet vermesini Cenab-ı Allah nasip etsin. ." diye konuştu. 

Törenin ardından dualar edildi ve kurban kesildi.


 
Editör: TE Bilişim