Bor Belediyesi tarafından dev bir proje daha hayata geçiriliyor. İleriye dönük olarak düşünülen projede beş birim tek bir çatı altında toplanarak hizmet verecek. Bu birimlerden, Belediye Araç Garajı, İtfaiye Birimi, Asfalt Plenti, Kum Ocağı, Araç Bakım ve Onarım Atölyesi tek noktada toplanıp vatandaşlara hizmet verecek. Belediye ve ilçe menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Bor Belediyesi, yapacağı bu çalışmalar ile birlikte dev bir  projeyi daha hayata geçirmiş  olacak.

Bor Belediyesine ait birimler ilçenin farklı yerlerinde konuşlu durumda bulunurken, bulunan bu birimlerim tek bir çatı altından toplanması için gerekli çalışmaların aralıksız devam ettiği öğrenildi. 

BAŞKAN ERAT; BOR BELEDİYESİ OLARAK BİR BÜYÜK PROJEYİ DAHA HAYATA GEÇİRİYORUZ


Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte yapılan çalışmaları incelerken,devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Yeni birimlerin yapılacağı alanın 225 dönüm ( 225 bin metrekare) alana sahip olacağını söyledi. 

Başkan Erat yaptığı açıklamada;"İlçemizin geleceği için yaptığımız çalışmalara bir yenisini daha ekliyoruz. Hayata geçirdiğimiz proje sayesinde belediyemize bağlı beş tane birimi bir araya topluyoruz. Vatandaşlarımıza bu sayede daha kolay ve hızlı hizmet sunmaya çalışacağız. 

Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bor'umuzun geleceği için hayata geçirdiğimiz bu proje bütün hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
 
Editör: TE Bilişim