Bor Belediyesi, kentteki asfalt çalışmalarını daha hızlı gerçekleştirebilmek için tamamiyle belediye imkanlarıyla 622.000,00 TL değerinde Asfalt Finişeri satın aldı.

Herzaman kaliteli hizmet anlayışla hizmetlerini sürdüren Bor Belediyesi, kentin birçok noktasında değişimin ardından  dönüşüm çalışmalarının devamı için hizmet kalitesini yükseltmeye devam ediyor.Bor Belediyesi bünyesine kazandırılan Asfalt Finişeri için belediye önünde kurban kesilerek ilçenin hizmetine sunuldu.

Belediyemizin ihtiyacı olan Asfalt Finişerini 622.000,00 TL gibi bir rakamla tamamen belediyemizin imkanlarıyla memleketimize  kazandırdık diyen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Cenab-ı Allah kaza bela vermesin. Tabiki memleketimiz için yapılan herşey bizim için önemli.Bu memlekete ne yapsak az ve Kuddusi Hz'leri Bor Şehri Nur Şehir diyor, Bor Medine'nin bir mahallesi diyor ve böyle bir ilçeye hizmet etmekten hepimiz mutluluk duyuyoruz. Bu herkese nasip olmaz diyorum. Bor  Belediyesi olarak almış olduğumuz finişer ile birlikte  güçlü bir asfalt altyapısı oluşturduk. Yeni  finişer makinesi ile birlikte  cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarımız çok daha kaliteli ve iyi bir şekilde olmaya devam edecektir.Hem asfaltta kalite standardını yükseltmiş olduk, hem de çok daha hızlı asfalt serimi yapma imkanına kavuştuk. Emeği geçen herkese A'dan Z'ye belediye personelimizin tamamına teşekkür ediyorum, belediye meclis üyelerimize özellikle teşekkür ediyorum, buna katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.



Editör: TE Bilişim