Daha iyi hizmet yapmak amacıyla Bor Belediyesi , araç parkına 3 adet yeni  araç aldı.



Her konuda ilçeye hizmet anlayışıyla belediyeciliğe devam eden Bor Belediyesi , 1 adet Yol Temizleme , 1 adet İtfaiye ve 1 adet su tankerini Bor Belediyesi araç filosuna ekledi.

Ak Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu , Ömer Selvi , Bor Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu , Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun , Belediye Meclis Üyeleri , Belediye personeli ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla kurban kesim töreni düzenlenirken , yeni alınan araçlar törenin ardından şehir turu attı.

 Her şeyi Bor için yaptıklarını belirten Erat, araç filosunu daha da güçlendireceklerini söyledi. Erat, "Hizmet çalışmalarında acil ihtiyaç duyulan 3 adet aracı  hizmete sokmaktan mutluluk duyuyoruz'' dedi.Geniş arazi yapısı  olan Bor'da yeni alınan araçlarla güzel hizmetler sunacaklarına işaret eden Erat, hizmetlerin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için araç filosunu güçlendirdiklerini kaydetti. Başkan Erat, şunları ifade etti: 

"Bor ilçemize uzun yıllar hizmet verecek olan araçlar, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla 3 araç daha belediyemize kazandırıldı. Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Bor gibi geniş ve günden güne gelişen ve büyüyen bir kentimizde, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Erat yeni alınan araçların Bor Belediyesine toplam maliyetlerinin 592.393.00 TL olduğunu belirtirken , Ford Kargo Vakumlu Yol Süpürme aracının 204.310.00 TL, Ford Kargo Su Tankerinin  128.494.00 TL , Mercedes İtfaiyenin ise 259.589.00 TL'ye Bor Belediyesine mal olduğunu dile getirdi.





















Editör: TE Bilişim