Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği Genel Kurulu yapıldı. Ahmet Özkaya tekrar dernek başkanlığına getirildi.


 Haber : Selim GÖKEL

Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği Genel Kurulu bu hafta sonu Pazar günü Bor Ort@çarşı Kahvehanesinde yapıldı.   Genel Kurulda iki aday yarıştı. Önceki dönem de Dernek Başkanlığı yapan Ahmet Özkaya ve Murat Kılınçarslan’ın      aday olduğu dernek genel kuruluna Borlu avcılar ilgi gösterdi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan genel kurulda Divan Başkanlığına Bor’da MKE Av Bayiliği yapan Mithat Ersöz seçildi. Başkan Ahmet Özkaya Bor Avcılar ve Atıcılar Derneğinin bu güne kadarki faaliyetlerini anlattı. Adayların konuşmasının ardından faaliyet raporu okundu ve oylamaya geçildi.

236 Üyesi olan Bor İlçesi Avcılar ve Atıcılar Derneğinin genel kurulunda bazı tüzük  değişikliği de oylamaya sunularak kabul edildi. Çeşitli dilek ve temennilerin görüşülmesinin arından oylamaya geçildi. Borlu Avcılar akşam 17:00’a kadar oylarını kullandı.

169 Dernek üyesinin oy kullandığı seçimde oyların tasnifinin ardından Adaylardan Ahmet Özkaya  99 oy, Murat Kılınçarslan 63 oy aldı. 7 Oy da geçersiz sayıldı.

Oylamaya göre Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği Yönetim Kurulu şöyle oluştu.

Asil Üyeler :

Ahmet Özkaya (Başkan)

Ali Ramaslı

Erdem Tuğrul

Özer Tekinarslan

Hakan Ozan

Yedek Üyeler :

Fatih Ünügören

Emre Özkan

Veysi Bor

Serkan Baran

Mustafa Camuzcu

Denetim Asil :

Oktay Özdeş

Fatih Gümüş

Ünal Özkan

Denetim Yedek :

Mesut Cavga

Mehmet Çeviker

Musa Erçoğul

 

Editör: TE Bilişim