Çevre kirliliğinin son noktasının yaşandığı Akkaya Barajı için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 3. kez Niğde'ye geliyor.



Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 22 Ağustosta bir takım incelemeler ve açılışlarda bulunmak üzere Niğde’ye gelecek.


Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl Akkaya barajı temizleme çalışmaları başlamış ancak Geçtiğimiz hafta Akkaya Platformu Başkanı Turan Uçan' ile Akkaya Barajına lağım aktığını fotoğraflamış ve video görüntülerini borhaber.net sitemizde  yayınlamıştık.


Geçtiğimiz hafta "AKKAYA BARAJI SKANDALI" başlığı ile yayınladığımız haberimiz çok konuşuldu. Haberimiz aşağıda görebilirsiniz. 



Edinilen bilgiye göre; Niğde’ye gelecek olan Bakan Eroğlu’nun, Akkaya Baraj Göletinin son durumu hakkında incelemelerde bulunacağı ve aynı zamanda Azatlı barajının açılışını gerçekleştireceği öğrenildi.



Bakan Eroğlu’nun Niğde programı önümüzdeki günler netlik kazanacak.



Bakan Eroğlu, 3. kez Niğde'ye geliyor. Daha önce  8 Kasım 2012 tarihinde Niğde’ye yaptığı ziyarette Bakanlığı tarafından yürütülen Akkaya Baraj Gölü temizleme çalışmalarını incelemiş, göl etrafına 51 bin fidan dikim törenine katılmıştı. 

Akkaya Platformu Başkanı Turan Uçan, Borlu ve Niğdelilerden bütün duyarlı çevrelerden Akkaya Çevre sorununa sahip çıkmalarını ve Bakanın geldiği gün Akkaya Barajında olmalarını istedi. 



Akkaya Barajı Skandalı...TIKLAYIN





Editör: TE Bilişim