Bor Belediyesinde uzun yıllar  görev  yapan  Ali Akbaş Belediye’deki görevinden emekli oldu.

 

Ali Akbaş Bor Belediyesi’nden emekliliği için 15 Mayıs 2012 tarihinde dilekçe vermiş ve geçtiğimiz günlerde emekli işlemi tamamlandı ve Belediye’den ilişiği kesildi.

 

Ali Akbaş’ın emekli olması üzerine Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat makamında çiçek demeti vererek Ali Akbaş’ı kutladı. Erat “Belediyemiz personelinden  Ali Akbaş , bu gün itibariyle emekli olup belediyemizden ayrılmıştır. Ali Akbaş kardeşimize bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder , bundan sonraki yaşantısında sağlıklı , huzurlu ve mutlu bir yaşam geçirmesini temenni ederim. “dedi.

 

 

Bor İlçesinin tanınmış ve sevilen simalarından Ali Akbaş,  Bor Belediyesinde uzun yıllar görev yaptı. Belediye’de işçi olarak göreve başlayan Ali Akbaş, sendika temsilciliği ve Bor Belediyesi basın ve halkla ilişkiler masasında da görev yaptı. Niğde Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Ali Akbaş, Boradair.com sitesi sahibi ve Borhaber.net sitemizde de  görev yapmakta, sitemize haber akışı sağlamaktadır.

  

Akbaş Bor İlçe merkezinde Paşa Cami karşısında büro açtı. “Dost Meclisi” adını verdiği bürosunda yine basın işleri uğraşacak, yerel haberleri takip edecek, kafasında planladığı projelerini uygulamaya koyacak.

 

Borhaber.net olarak emekliliğini kutlar, bundan sonra ki yaşamında gönlünce günler geçirmesini  temenni ederiz.



 Ali Akbaş ile ilgili ilginç haberlerimiz için aşağıdaki linklere tıklayın


Bir Ali var Ali'den içeru...




Haber savaşı... Kimse bizden hızlı silah çekemez...





Editör: TE Bilişim