Bor Belediyesi Ramazan etkinlikleri Bor Kayabaşı Park’ta tüm hızıyla devam ediyor.

Haber: Selim GÖKEL
Foto-Video: Yasin BEKİŞ

FOTOĞRAFLAR SAYFANIN ALTINDA

Bor Belediyesi bu yıl Ramazan etkinlikleri çok farklı şekilde devam ediyor. Bor Kayabaşı Anfi Tiyatro alanında binlerce kişinin katılımı ile ilk olarak Uğur Işılak konseri verilmişti. Ramazan ayının girmesiyle birlikte Anfi Tiyatro alanında her gün nostaljik yazlık film ve yerel sanatçılar etkinlik düzenleniyor.

Bor ve Çevresinden etkinlikleri izlemeye binlerce kişinin katıldığı etkinliklerde geçtiğimiz gün televizyonlarda “Yetenek Sizsiniz” isimli yarışmanın finalistlerinden olan Cambaz Mithat ve Ekibi gösteri yaptı. Anfi Tiyatroyu dolduran binlerce kişi Cambaz Mithat ve arkadaşlarının gösterisini adeta nefeslerini tutarak izledi.

YAZ BOYU HERGÜN ETKİNLİK

Genç, yaşlı ve çocuklardan oluşan binlerce kişinin izlediği Bor Belediyesi’nin etkinliğinde, sihirbazlık, dans, cambazlık ve ateş gösterisi yer aldı. Seel Ajans’ın organize ettiği, Niğde’nin tanınmış gazetecilerinden İsmail Çizmeci’nin sunumuyla güzel bir gece yaşayan vatandaşlar gece geç saatlere kadar süren programın ardından Bor Kayabaşı Parkta sahuru beklediler.

Her gece 21:00’da başlayan Bor Belediyesi Ramazan etkinlikleri yaz boyu sürecek. Hafta içi her gün nostaljik yazlık film gösterimi, ardından yerel sanatçıların bir birinden güzel parçalarının sunumu ile devam edecek yaz etkinlikleri hafta sonları ulusal çapta gösteriler yer alacak.

“HEMŞERİLERİMİZ EVDEN ÇIKSIN, STRESİNİ BURADA ATSIN” DEDİ… BAŞARDI…

Bor İlçesine güzel bir park kazandıran Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Kayabaşı Parkında nostaljik Ramazanları yaşatacaklarını belirtiği açıklamasında; “Kayabaşı bütün çocukluğundan beri gözbebeğiydi, güneşin batışını seyrettiği bir yerdi. Türkiye’nin ve Niğde’nin her yerinden buraya gelip güneşin batışı burada seyredilecek dedik. İlk çıkış noktamız buydu. Ama bu işi ilerlettikçe farklı bir noktaya geldi. Burada havuzda müzik eşliğinde su oyunları var, anfi tiyotro-konser alanımız var, şelalemiz var, parklarımız var. Bugün şunu düşünüyoruz, akşamları hemşerilerimiz çıksın günün stresini atsın. Burada yürüsün, otursun, çayını kahvesini içsin. Akşamları burada anfi tiyatroda müzik etkinlikleri, ramazan programları yapıyoruz. Bugün de Cambaz Mithat ve ekibi eski Ramazanlarımızı hatırlatan güzel bir gösteri yaptı. Genci yaşlısı özellikle çocuklarımız güzel bir gün geçirdiler. Bu etkinliklerimiz yaz boyu devam edecek. Ayrıca parkımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Benim hemşerilerim her şeyin en iyisine layık” dedi.



http://www.borhaber.net/bor-nigde/bor-kayabasi-park-cekim-merkezi-oldu-h17184.html

Posted by Bor Haber on 27 Haziran 2015 Cumartesi
Editör: TE Bilişim