Bugün Niğde ve Bor Meydanında İftar Programı Bugün Niğde ve Bor Meydanında İftar Programı

1992 yılında Ankara'da kurulan Bor Kültür ve Dayanışma Derneği (Bor-Der) genel kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimini belirledi.

Geniş katılımın olduğu genel kurulda gelecek döneme ait hedeflerin gerçekleştirilmesi için dilek ve fikirler paylaşıldı. Mahalli seçimlerden sonra seçilecek belediye başkanınca Ankara da bir irtibat ofisinin kurulması ve bu ofiste, dernek yönetiminin Ankara’ya giden Borlulara her türlü desteği vermesi talep edildi. Ayrıca nerede ikamet ederse etsin, Borluların tek derneği olan Bor-Der çatısı altında toplanması temennisi de dile getirildi.

Genel kurul sonrası 2 yıllık dönem için Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu: Hacı Ahmet Yücel, Fahrettin Özalp, Ömer Tutumlu, Atıf Atasever, Tolga Coşkun, Mehmet Çörekçi, Aydın Zengin.
Genel Kurula, Çankaya Kaymakamı Murat Duru, önceki dönem Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı Erdoğan Ünsal, Başkent Niğde Vakfı Başkanı Gökhan Buluş, Kemerhisarlılar Derneği Başkan Ahmet Çimen katıldı.

Editör: Selim GÖKEL