Bor Belediyesi ilçededeki  her ibadethanenin, sosyal tesislerin ve umumi tuvaletlerin sürekli ve düzenli bir şekilde temizlenebilmesi için ''İbadethane ve Sosyal Tesis Temizlik Ekibi'' oluşturdu.  

Bor Belediyesi tarafından oluşturulan temizlik ekibi  Camii'lerin halılarının yıkanmasından avizelerinin tozunun alınmasına, camların silinmesinden genel dezenfeksiyon noktasında oldukça yoğun bir şekilde çalışmaya başladı. 

Bor Belediyesinden yapılan açıklamada; "Covid-19 salgını ile birlikte insan sağlığının önemini çok daha derinden hissettiğimiz bu dönemde, özellikle camilerimiz ve umumi wc'lerin özenle temizlenmesi oldukça önemli görülmüş, bu hizmetin hayata geçmesinde önemli bir etken olmuştur. 

Haftanın günlerine bölünen çalışma sistemi ile camilerin yanında umumi tuvaletlerin de temizliği güçlü kimyasallar ve sıcak tazyikli su kullanılarak rutin bir sisteme programlandı" denildi. 

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran'ın girişimi ile kurulan birim belediyecilik anlamında ilimizde bir ilke imza atmış oldu.