İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerine devam eden Vali Yılmaz Şimşek, hafta sonu Ulukışla ilçesine bağlı Ovacık, Hüsniye, Eminlik ve Çiftehan köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun görüş ve talepleri dinledi. Devam eden yatırımları inceledi.

İl jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş ve ilgili kurum müdürleri birlikteliğindeki ziyaretlerin ilkini Ulukışla İlçesine bağlı Ovacık köyüne gerçekleştiren Vali Yılmaz Şimşek’i Çamardı Kaymakamı Ulukışla Kaymakam Vekili İsmail Demirtaş, köy muhtarı ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Ovacık köyüne gerçekleştirdiği ziyarette İl Özel İdaresi tarafından köyde yapılan yatırımları inceleyen Vali Şimşek, daha sonra köy sakinleri ile bir araya geldiği toplantıda vatandaşların kendisine ilettiği sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Ovacık köyü ziyaretinin ardından sırasıyla Hüsniye ve Eminlik köylerini ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, her iki köyde de vatandaşlarla, eğitim, sağlık, tarım, elektrik, yol, sulama suyu gibi konu başlıklarının yer aldığı toplantılar düzenledi.

Düzenlenen toplantılarda kendisine iletilen sorunların biran önce çözüme kavuşturulması konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat veren Vali Şimşek, daha sonra Eminlik gişelerinde bulunan uygulama noktasını ziyaret ederek burada görevli polis ve jandarma personeline kolaylıklar diledi.

Uygulama noktasında sürücü ve yolcularla da sohbet eden Vali Yılmaz Şimşek, sürücülere emniyet kemeri takmaları konusunda ve hız kurallarına riayet etmeleri konusunda uyarılarda bulunarak; hayırlı yolculuklar diledi.

Editör: TE Bilişim