Başkent Niğde Vakfı’nın düzenlediği iftar organizasyonu geniş katılımla gerçekleşti. Başkent Niğde Vakfı düzenlediği etkinliklerle memleket hasreti çeken Niğdelileri bir araya getirmeyi sürdürüyor.

Ankara'da düzenlenen iftar programına Eski İçişleri Bakanı Muzaffer Ecemiş, bürokratlar, yargı mensubu hakim ve savcılar ile avukatlar, akademisyenler, askerler, polisler ve vakıf üyesi Niğdeliler katıldı. İstanbul Marmara Dernekleri Federasyonu Başkan ve Yardımcısı, Ege Bölgesi Dernekler Federasyonu Başkanı ve Ankara'daki bazı sendika temsilcisi hemşerilerimiz de iftar programında yerlerini aldılar.

Başkent Niğde Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Buluş yaptığı açıklamasında, iftar programına ev sahipliği yapan hemşerimiz Gülsün Bor'a teşekkür ederken, şunları söyledi: "Organizasyona ev sahipliği yapan hemşerimiz Gülsün Bor’a, Vakfımız ve Ankara Niğde Dernekler Federasyonu yönetim kurulundaki arkadaşlara özverili çalışmalarından ve emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız. Hep birlikte büyüyeceğiz Vakfımıza olan ilgi destek ve heyecanınızın artması dileklerimizle iyi varsınız bizim için anlamlı ve önemlisiniz.’’

İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu

Editör: TE Bilişim