İstanbul Niğde Bağlamalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (İSBAĞDER) 4. Olağan Seçimli Genel Kurulu 11.12.2021 Cumartesi günü Esenler Belediyesi Kadir Topbaş Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

     350 üyenin katılım yaptığı kongrede Mevcut Başkan Ömer Yavuz ve Dernek Kurucular Kurulu üye Bayram Akkoyun Aday olmuşlardır. Büyük bir olgunluk ve hoşgörü içerisinde geçen kongrede Ömer Yavuz ve ekibi yönetimi seçimi kazandı.

Kuran’ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Divan Kurulu seçimi yapılmış, divan heyetine Nurullah Erdoğan, Muhterem Yiğit ve Yetkin Akbaş seçilmiştir. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan program, Mevcut yönetimin Faaliyet Raporu ve Mali Raporu Sayman Yasin Yiğit tarafından okunmuş ve ibra edilmiştir. Denetim Kurulu raporu okunmuş, yapılmış ve ibra edilmiştir. Başkan adayları konuşmalarını yapmışlar ve seçim yapılmıştır.

Genç başkan Ömer Yavuz yeni yönetimiyle tecrübeleriyle sancağı zirveye taşımak için tam bir ekip ruhuyla bir bütün olup  gecelerini gündüzlerine katıp  hizmet yarışında olacaklarını ve mücadele vereceklerinin sözünü verdi. Kazananın hepimiz olduğu, kaybedenin olmadığı kongremize katılan herkese teşekkürlerimizi sunar, sonuçların derneğimize, toplumumuza ve milletimize hayırlar getirmesini temennilerinde bulundu.

Gümüşlerdeki Altın Madeni Kararına CHP'li Erhan Adem'den Tepki Gümüşlerdeki Altın Madeni Kararına CHP'li Erhan Adem'den Tepki

Editör: TE Bilişim