BBP Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş tarafından yapılan basın açıklamasında, bazı bölgelerde görüntülenen kurumuş otların özellikle yaz aylarında ciddi tehlike oluşturduğu vurgulandı. Açıklamada, “Vatandaşlarımız için risk teşkil edebilecek bu alanların Niğde Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından acilen temizlenmesi gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Yetkili kurumlara çağrıda bulunan Karataş, olası yangınların önüne geçilmesi için gerekli tedbirlerin gecikmeden alınmasını istedi.

Açıklamada ayrıca vatandaşlara da önemli uyarılar yapıldı. Ailelerin çocuklarını ateş yakmamaları konusunda bilinçlendirmesi gerektiği belirtilirken, özellikle sigara izmaritlerinin çevreye atılmaması konusunda hassasiyet çağrısı yapıldı.

CHP’li Hulus  Özen ve Umut Atila’dan Genel Başkan Özgür Özel’e TBMM’de Ziyaret
CHP’li Hulus Özen ve Umut Atila’dan Genel Başkan Özgür Özel’e TBMM’de Ziyaret
İçeriği Görüntüle

BBP Niğde İl Başkanlığı, tüm vatandaşları olası yangınlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaya davet etti.