Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da Şoför Esnafı ile iftar Programı’nda konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Sözlerimi bitirmeden önce kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki bir buçuk günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzda paylaşmak istiyorum" dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şoför Esnafları ile İftar Programı'nda açıklamalarda bulundu.


Erdoğan, Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkarıldığını duyurdu.


ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI
Kuzey Irak’ta yürüttüğümüz operasyonda şehit olan 1 askerimize Allah’tan rahmet, yaralanan 4 askerimize de acil şifalar diliyorum.
Bereketli bir gün geçiriyoruz. AFAD tarafından inşası tamamlanan 30 bine aşkın deprem konutunu gerçekleştirdik. Kura töreniyle birlikte teslim ettiğimiz afet konutu sayısı 76 bini aştı.


Bu sofra muhabbet sofrası. Şoför esnaflarımızla bizim özel bir dostluğumuz vardır. Siyasete atıldığımız ilk dönemden itibaren sizlerle dertleştik hasbihal ettik. Sizlerle yakın irtibat halinde olduk. Türkiye'nin nabzını tutarken sizlerin fikirlerinden istifade ettik.

Niğde'de Gönüllü Gençler Piknik Alanlarını Temizledi Niğde'de Gönüllü Gençler Piknik Alanlarını Temizledi


“Meclisin açılmasıyla birlikte dolmuş ve minibüs esnafımızın plakalarına dair mülkiyet sorunlarıyla ilgili mağduriyetleri inşallah gidereceğiz.


“Şehir içinde faaliyet gösteren halk otobüsü esnafımızın hat tahsis süreleri ile faaliyetlerine devam edebilme haklarını korumaya alacağız.


Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan'da başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum.


"Salı günkü yarım günü ve pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik.


Ulaştırma projelerini devam ettirmek yerine üzerine hafriyat dökenleri siyaset arşivinin tozlu raflarına havale edeceğinizden şüphe duymuyorum.

Editör: Selim GÖKEL