Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, yoğun programlarına rağmen her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor.

Makamında ağırladığı vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Özdemir, günlük programlarına semt pazarları ve esnaf ziyaretlerini de dahil ediyor.

Kente kazandırılacak yatırımların hızlandırılması ve devasa projelerin hayata geçirilmesi için sık sık Ankara’da üst düzey ziyaretler gerçekleştiren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, devam eden projeleri de yerinde inceliyor.

HALK GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Niğde'de  23 Nisan coşkuyla kutlandı Niğde'de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, yoğun programlarına rağmen vatandaşlarla bir arda olmayı da ihmal etmiyor.

“Halk Günleri” programı kapsamında, her hafta çarşamba günleri vatandaşları makamında ağırlayan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, onların sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinleyip, sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi noktasında ilgili birim müdürlüklerine gerekli talimatları veriyor. Vatandaşlar, belediye başkan yardımcıları ve birim amirlerinin de katıldığı “Halk Günleri” etkinliğine büyük ilgi gösteriyor.

BAŞKAN ÖZDEMİR’İN BİR AYAĞA HALKIN ARASINDA

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, esnaf ve semt pazarlarını da ziyaret ederek, halkla iç içe olmaya özen gösteriyor.

Ziyaretleri esnasında vatandaşlardan büyük ilgi gören Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Niğde Belediyesi olarak çok önemli projeleri hayata geçirmek için, ekip arkadaşlarımızla beraber gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir ayağımız Ankara’da ise bir ayağımız da halkımızın arasında oluyor.” Dedi.

TÜM BİRİMLERİMİZLE HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ

Niğde Belediyesinin tüm birimlerinin vatandaşların emrinde olduğuna vurgu yapan Başkan Özdemir; “Kapımız da gönlümüz de her zaman vatandaşlarımıza açıktır. Onların derdi, bizim derdimiz, onların sorunları bizim sorunumuzdur. İmkanlarımız ölçüsünde halkımızın taleplerine en kısa süre içinde karşılık vermeye gayret gösteriyoruz.” Şeklinde konuştu.

VATANDAŞ MEMNUN

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in bir yandan büyük projelerin hayata geçirilmesi için yoğun çaba sarf etmesi, diğer taraftan da halkla iç içe olarak, onların sorunlarını ve taleplerini dinleyip, çözümü noktasında sıkı takipçisi olması, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Editör: Selim GÖKEL