Niğde’den Koray Aydın’a tam destek Niğde’den Koray Aydın’a tam destek

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Niğde İl Başkanlığınca düzenlenen “İstişare ve Değerlendirme Toplantısında” yaptığı açıklamada, “Dönüşen, gelişen ve güzelleşen Niğde’mize devasa projelerle hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

AK PARTİ İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Niğde Belediye Başkanlığına aday gösterilmesinin ardından kentte büyük ilgi ve coşkuyla karşılanan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, partisince düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, göreve geldikleri 2019 yılından bu yana Niğde’ye kazandırdıkları hizmetleri anlattı. Bundan sonra hayata geçirecekleri yeni projelerle ilgili de müjdeli haberler verdi.

HAYAL BİLE EDİLEMEYEN PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK

Şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla görevi devraldıklarını, ilk etapta mali disiplini sağlayarak gelir ve ödeme dengelerini sağlamlaştırdıklarını anlatan Başkan Özdemir, bu süre içerisinde hayal bile edilemeyen yüzlerce yatırım ve projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Sadece Niğde’nin değil, Türkiye’nin en önemli projeleri arasında gösterilen Niğde Kalesi ve Çevresi Koruma ve Yenileme Projesi, Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Modern İleri Biyolojik Arıtma Tesisi, Millet Bahçeleri Projesi gibi önemli projelerin startını verdiklerini belirten Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde’nin yarım asırlık özlemi olan 3 ayrı üstgeçidi 2 yıl içinde tamamlayarak Niğde’nin hizmetine sunduklarını hatırlattı.

5 YILDA 40 YILLIK HİZMET

Pandemi süreci ve asrın felaketi olan 6 Şubat depremlerinin olumsuz sonuçlarına rağmen, belediyecilik hizmetlerinden taviz vermedikleri gibi sayısız yatırım ve projeyi Niğde’ye kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “40 yılda yapılamayacak hizmetleri 5 yıla sığdırdık. Altyapısıyla, üst yapısıyla, çevre düzenlemesiyle, deprem tedbirleriyle; sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerimizle, sosyal yardımlarımızla, insan ve çevre odaklı belediyecilik anlayışımızla, örnek bir belediyecilik hizmeti sunduk” diye konuştu.

SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ

Niğde’nin çehresini değiştiren bu hizmetleri hep birlikte yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Bugün bu kutlu görev yeniden şahsıma tevdi edildiyse bunda, bugüne kadar sizlerle birlikte hayata geçirdiğimiz önemli projelerin yansımaları, sizlerin katkısı, sizlerin emekleri, tüm vatandaşlarımızın bize gösterdiği teveccühün önemli etkisi olmuştur. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımızın omuzlarımıza yüklemiş olduğu bu kutlu görevi hep birlikte yerine getireceğiz. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden Niğde’mizi daha yaşanabilir, daha güzel bir kent haline getirmek için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaları sık sık alkışlarla kesilen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısında, yeni dönem projelerinin de ipuçlarını verdi.

Kale ve Sanayi projelerini yeni dönemde tamamlamayı amaçladıklarını belirten Başkan Özdemir, başta trafik sorunu olmak üzere kentin çözüm bekleyen sorunlarına yönelik önemli projelerin de bu yeni dönemde hayata geçirileceğini kaydetti.  

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, yakın zamanda yeni projeleriyle ilgili olarak kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendireceğini de vurguladı.

Çok sayıda partilinin ilgi gösterdiği toplantıya Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile birlikte İl Başkanı Mustafa Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Nusret Teksin, Merkez İlçe Başkanı Hacı Emin Eren, Kadın Kolları Başkanı Nurdan Özkul ve Gençlik Kolları Başkanı Onur Olça, İl Genel Meclisi Üyesi ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

Editör: Selim GÖKEL