Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir iftar sofralarında Ramazan ayının manevi iklimini yaşatmaya devam ediyor. Hane ziyaretleri ve bölgesel iftar programları ile her zaman vatandaşla iç içe olmanın gayreti içerisinde Ramazan ayının bereketini doya doya yaşayan Emrah Özdemir, mahalle muhtarlarıyla da iftar sofrasında bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

Niğde Kalesi Belediye Aile Çay Bahçesinde gerçekleşen iftar programına katılan muhtarlar ve aileleri ile yakinen ilgilenen Belediye Başkanı Emrah Özdemir masaları tek tek ziyaret ederek muhtarların ve ailelerinin Ramazan ayını tebrik etti.

İftar programına katılan Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner; “Şahsım ve dernek üyelerim adına düzenlenen iftar programından dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyor, hayırlı ramazanlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Özdemir; “Birlik ve beraberlik içerisinde oluşturulmuş olan iftar sofralarımızda hemşerilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Şehrimizi yönetirken birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğimiz muhtarlarımızla iftar programında bir araya geldik. Bu vesile ile yeni seçilen muhtarlarımızı tebrik ediyor, hizmet bayrağını bırakmadan devam eden önceki dönem muhtarlarımızın da başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilişim