Niğde Baro Başkanlığı’nı üç dönemdir sürdüren Av. Hüseyin Demirbilek, görev süresi boyunca verdiği desteklerden dolayı Türkiye Barolar Birliği çalışanı hemşerimiz Hulusi Özen’e teşekkür plaketi verdi.
 
Üç dönemdir sürdürdüğü Niğde Baro Başkanlığı görevine veda etmeye hazırlanan Av. Hüseyin Demirbilek, “2012 yılında gerçekleşen Olağan Genel Kurulumuzda sevgili meslektaşlarım tarafından tevdi edilen Baro Başkanlığı görevini üç dönemdir mesleğimize ve meslektaşlarımıza yakışır şekilde sürdürdük. Bu görev dönemi içerisinde mesleğimizin ve toplumsal sorunlarını dile getirdik ve çözüm için çalıştık. Bu süreçte gerçekleştirdiğimiz çalışmalara göstermiş olduğu yardım ve hizmetlerinden dolayı Türkiye Barolar Birliği çalışanı hemşerimiz Hulusi Özen’e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar dileyerek bu plaketi kendisine takdim ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
Niğde Baro Başkanı’na teşekkür ederek plaketini alan Hulusi Özen de, “Bu plaket, şimdiye kadar almış olduğum en anlamlı ve özel ödül. Baromuza şimdiye kadar hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadım. Bu olanağı bana veren Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Sayın Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’na ve üç dönemdir baro başkanlığı görevini layıkıyla sürdüren Av. Hüseyin Demirbilek’e teşekkürlerimi sunuyorum. Hizmetlerime dün olduğu gibi yarın da devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilişim