Bahçeli kasabasında alt yapı çalışmaları son sürat devam ediyor.


Haber: Muharrem TEMEL

Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Bahçeli kasabasında  alt yapı çalışmaları son sürat devam ediyor. Geçen yıl ilki düzenlenen Bahçeli Kasabası kültür festivalinde söz alan Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz kanalizasyonun sözünü vermiş ve bu yılda yapılan festivalde bahçe sulamalarının kapalı sisteme geçeceğinin sözunu vermişti. Ekibi ve kendinin Bahçeli ve halkına gece gündüz hizmet verdiğini belirten Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz, "Geçen yıl sözünü verdiğimiz kanalizasyon projemizi yerine getirdik. Şuanda kanalizasyon projemiz tamamlanmak üzere. Hatta Bahçeli halkının büyük bir çoğunluğu da hayata gecen Kanalizasyonu kullanmaya başladı. Çok az bir yer kaldı onu da kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz." dedi.

GÖREVE YİNE EKİBİMİZLE BİRLİKTE TALİBİZ


Bu yıl verdiği sözlerden biri  olan bahçe sulamalarının da kapalı sisteme geçmesiyle ilgili konuşan Tokgöz, "Bu projemizde dipsizden başladı. Şuanda da Bahçeli kasabamızın içerisinden yapıp geliyoruz. Dipsiz bölümü tamamlandıktan sonra Bahçeli barajından yapmaya devam edeceğiz. En kısa sürede de bu çalışmamızı bitirmek istiyoruz. Bu proje bittiğinde de Bahçeli de meyveciliğin değişeceğine inanıyoruz. Kısa süre içerisinde de 105 km'lik içme suyu projesini hayata geçireceğiz." dedi.

Son olarak yaklaşık beş yıldır Bahçeli’ye hizmet vermeye çalıştıklarını ve kısmet olursa bir dönem daha bu göreve ekibiyle birlikte talip olduklarını söyleyerek Bahçeli halkından destek istedi.

 

Editör: TE Bilişim