Evinizde ya da işyerinizde hırdavat ürünlerine ihtiyacınız olduğunda internet üzerinden hem pratik hem de hızlı bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Doğru ürünü, uygun fiyatla alabileceğiniz ve bu nedenle tercih edebileceğiniz adreslerden biri olan Hirdavatburada.com’u ziyaret ederek, istediğiniz ürünlere hızlıca ve güvenli  bir şekilde sahip olabilirsiniz. Amacı online alışverişi geliştirip hizmet anlayışında fark yaratmak olan Hirdavatburada.com en iyi, en kaliteli ürünü en uygun fiyata ve en hızlı şekilde sunmaktadır.
 
Profesyonellerin ve amatörlerin hırdavat kategorisinde yer alan ürün ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan Hirdavatburada.com Türkiye'nin her bölgesine hırdavat malzemeleri satışı gerçekleştiriyor.
 
Bahçe aletleri, çim biçme makinası, elektrikli el aletleri, dijital ölçüm cihazları, garaj ekipmanları, el aletleri, iş güvenlik ürünleri, yapıştırıcı ve kimyasallar, havalı el aletleri gibi farklı kategorilerde 30.000'den fazla ürünün satışını gerçekleştiren Hirdavatburada.com, Metaş Hırdavat bünyesinde faaliyet gösteriyor. 1976 yılında kurulan Metaş, her çeşit kesici takım, ölçü aletleri, el aletleri, elektrikli el aletleri, zımpara çeşitleri, torna aletleri, elmas kesici takımlar, helicoil yaylar, taşıyıcı ekipmanları, kalıp elemanları, iş güvenlik malzemeleri öncelikli olmak üzere her türlü fabrika malzemelerinin istek ve ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.
 
Müşterilerinin ihtiyaçlarına anında cevap vermek, üretim için kaliteli malzeme kullanmak, gereken her türlü desteği tüm personeliyle en uygun fiyat politikası uygulayarak sunmak, Metaş'ın öncelikleri arasında yer alıyor.
 
Teknik hırdavat ve sanayi malzemelerini kapsayan 30.000 üzerinde çeşidiyle Organize Demirciler Sitesi Showroom’da hizmet vermekte olan Metaş'ın e hırdavat sektöründe de faaliyetleri Hirdavatburada.com web sitesinde online hırdavat marketi olarak devam ediyor. Bosch, Black&Decker, 3M gibi dünya markalarının yer aldığı hırdavat marketinde tercih edebileceğiniz birçok  ürün seçeneği bulunuyor ve tüm ürünler için orjinal marka ve servis garantisi sunuluyor.
 
100 TL ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz nakliye fırsatı, kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme seçeneği, peşin fiyatına kredi kartına taksit olanağı gibi avantajlar sunan Hirdavatburada.com web sitesinde aradığınız hırdavat ürünlerini bulabilirsiniz.
 
Metaş Hırdavat güvencesiyle hizmet sunan online hırdavat marketine www.hirdavatburada.com adresinden ulaşabilir, 7/24 internetten ürün siparişi verebilir, en güvenli online alışveriş sitelerinden birisi olan Hirdavatburada.com'dan alışverişinizi gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz

 
Editör: TE Bilişim