Niğde'de  23 Nisan coşkuyla kutlandı Niğde'de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Öte yandan bir seçim biterken 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için teşkilat olarak bugünden itibaren çalışmalara başladıklarını söyledi.
14 Mayıs seçimlerinde yüce Türk milleti Cumhur ittifakına ikinci turu gösterdiğini belirterek açıklamalarda bulunan İl Başkanı Aydugan; “ 14 Mayıs'ta yapılan seçimler neticesinde yüce Türk milleti ikinci tur yolunu göstermişti bize. Tabii 15 günlük kampanya sürecinde yine kaldığımız yerden durmak yok yola devam diye bir sloganımız vardı bu slogan eşliğinde çalışmalarımıza devam ettik. O minvalde yine esnaflarımızı, çarşıda, pazarda, mahallede köylerimizde, kasabalarımızda, ilçelerimizde ziyaret ettik ve vatandaşımızın kararı yine sandıklara tecelli etmiştir. Bir tercih kullandılar. 28 Mayıs'ta, yani dün itibariyle ve Cumhurbaşkanımıza tekraren bir beş yıl daha Türkiye'nin yönetimini takdim ettiler. Niğde olarak baktığımızda yine kampanyalar her zaman dolu dolu geçmiştir. Çok şükür ki kazasız belasız ve sıkıntı olmaksızın bir seçim kampanyası yürüttük. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
NİĞDE TÜRKİYE ORTALAMASININ YÜZDE 10 ÜZERİNDE DESTEK VERDİ
Niğde her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy ile Cumhurbaşkanına destek verdiğini ifade eden Aydugan; “ Yine Cumhurbaşkanımıza Niğde olarak 62,07 olarak bir oy desteğiyle Niğde'miz destekte bulunmuştur. Türkiye genelinde de yüzde 52 civarında oy vererek yüce Türk milleti cumhurbaşkanımıza tekrar cumhurbaşkanı olarak seçti. Niğde her zaman Türkiye ortalamasının 10 puan üstünde destek vermekteyiz. Hem Türkiye'de hem de Niğde hizmet etmek gibi bir anlayışımız var. Bir düsturumuz var. Tabii ki on dört gün önce yapılan seçimlerde de yarım kalmış bir kutlama programımız vardı. O gün yine tüm hazırlıklarımızı yapmış idik. Fakat o gün milletimiz uzatmaya götürdü bizi. Uzatmadan da dolayı bu kutlamaya hasret kaldılar. Ondan dolayı da muhteşem bir ilgi alaka gösterdiler. Bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir ve hak ettikleri bir sevinci hep beraber burada yaşadık” diye konuştu.
AK PARTİ OLARAK BİR SEÇİM BİTTİ Mİ DİĞER SEÇİMİN KAMPANYASINA BAŞLARIZ
Ak Parti olarak bir seçimi zaferle taçlandırdıktan sonra hemen 9 ay sonra yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalara başladık diyen Aydugan; “Biz AK Parti teşkilatlarında bir seçimin bittiği gün diğer seçimin kampanyasına başlarız. Bunu yaklaşık partimizin kuruluşundan bugüne yirmi iki yıldır bu teşkilatların değişik kademelerinde görev almış bir kişi olarak da dün seçim geçti gitti. Bundan sonraki süreçte önümüze bakacağız. Yolumuza bakacağız. Bundan sonraki yapılacak ilk seçimler için teşkilatlarımızı tekraren gözden geçirerek sandık müşahitlerimizi tekrar gözden geçirerek köy temsilcilerimizi, mahalle temsilcilerimizi teşkilatlarımızı tümüyle ilgili gereken çalışmalar yapıp önümüzdeki seçime zaten teşkilatlarımız da hazır ama mutlaka ki çok kalabalık insan topluluğu olduğu yerlerde de aksamalar olmuş olabilir. Bunların tespitini arkadaşlarımız zaten süreç içinde yaparlar. Biz de inşallah önümüzdeki yıl 2024 yılında yapılacak Yerel seçimler için çalışmalarımıza bugünden itibaren başladık” dedi.