Niğde’nin Bor İlçesine bağlı Kavuklu Köyünde üç gün önce evden çıkan yaşlı adam eve geri dönmedi. Jandarma arazide geniş çaplı aramalarına ara vermeden devam ediyor.
 
 Edinilen Bilgilere Göre ; 73 yaşındaki Alzheimer hastası olduğu yakınları tarafından ifade edilen  Ömer Yetiş üç gün önce camiye gidiyorum diyerek evden ayrıldı. Akşam saatlerine kadar eve dönmeyen Yetiş için köy içerisinde arama başladı.
Bor İlçe Devlet Hastanesi , Emniyet Amirliği ve Jandarmaya başvuran aile Ömer Yetiş’e ulaşamadı. Kayıp ihbarının ardından Köyde üç gündür aralıksız çalışarak,her gün arama alanını biraz daha genişleten  Jandarma ekiplerine takviye olarak, bu sabah itibari ile Niğde Jandarma  Alay Komutanlığından takviye askerler katılırken. Nevşehir Köpek Eğitim Merkezinden Özel iz Arama Köpekleri de aramalara katıldı. Köylülerinde aralıksız arama çalışmalarında, Ömer Yetiş’ten Her hangi bir ize rastlanmazken. Gece -12 ‘ye kadar soğuyan iklimde Yetiş için aramalara hız verildi. Ömer Yetiş hayvancılıkla geçimini sağlıyor, Üç Oğlu ve bir kızı olan Yetiş'in altı tane de torunu var.
 
 Aramalara Niğde AKUT Ekibinin’de katılacağı edinilen bilgiler arasında.


Editör: TE Bilişim