Kütahya'da meydana gelen trafik kazasında aslen Niğdeli olan Altunhisar ve Bor ilçesinde akrabaları olduğu belirtilen  2 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.


 Kaza; Tavşanlı Kütahya karayolunun 16. kilometresinde Hüseyin Ergen (27) idaresindeki 43 KZ 707 plakalı otomobil'in direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atması sonucu meydana geldi.


Eskişehir'den Kütahya'daki akrabalarını ziyaret etmek üzere gelen Harun Niğdelioğlu (20) ve Mustafa Niğdelioğlu (19) akrabalarındaki iftarın ardından gezmek için evden çıktı. Bir süre sonra kent merkezine 25 km uzaklıktaki Yoncalı Beldesinde bulunan kaplıcalara gitti.


Kaplıcalardan çıktıktan sonra evlerine gitmek üzere iken kent merkezine 16 km kala Hüseyin Ergen (27) idaresindeki 43 KZ 707 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafındaki tarlalara devrildi.


Meydana gelen kazada araç sürücüsü Hüseyin Ergen (27) ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan Mustafa Niğdelioğlu (19), Harun Niğdelioğlu (20), Mustafa Niğdelioğlu (19) ile Emre Niğdelioğlu (17) yaralandı.


Kazayı gören vatandaşar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Mustafa Niğdelioğlu (19) ile Emre Niğdelioğlu'nu (17) Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Ana Hizmet Binası Acil Servis Bölümü ile araç sürücüsü Hüseyin Ergen (27), Mustafa Niğdelioğlu (19) ile Harun Niğdelioğlu'nu (20) DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Ek Hizmet Binası Acil Servis bölümüne kaldırıldı.


Kazada yaralanan Harun Niğdelioğlu ile Mustafa Niğdelioğlu, 112 Acil Servis Ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen hastahane yolunda hayatını kaybetti.

DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Ana Hizmet Binası Acil Servis Bölümüne kaldırılan Emre Niğdelioğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği, araç sürücüsü Hüseyin Ergen ile Mustafa Niğdelioğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


Kazayı haber alan çok sayıdaki yakını ve Niğdeli hemşerileri de olay yerine geldi. Burada sinir krizi geçiren kazazede yakınları çevredeki hastahanelere gitti.







Editör: TE Bilişim