Niğde Emniyet Müdürlüğü Amirleri 23 Nisan Havacılar İlköğretim Okulunda vatandaşları bilgilendirme toplantısı yaptı.

Niğde Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğünün faaliyetleri kapsamında 23 Nisan Havacılar İlköğretim Okulunda velileri ve vatandaşları Polis, halk, asayiş ve trafik konularında bilgilendirme toplantısı yaptı.

Niğde Emniyet Müdür Yardımcısı Hayrettin Yıldızlı başkanlığında yapılan toplantıya, Asayiş Şube Müdürü Hayri Şahin, Trafik Tescil Şube Müdürü Ercan Erdem, Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Ahmet Koçak, Gaffur Soylu Polis Merkezi Amiri Nurettin Öner katılıp kendi alanlarında bilgi verdiler sorulan soruları cevapladılar.

Toplantıda Polis-Halk ilişkisi ile çözülebilecek sorunlar konuşuldu. Niğde’nin Asayiş, Trafik ve güvenlik konularında bilgilendirmeler yapıldı. Vatandaşlarımızın şüpheli her konuyu ücretsiz 155 Polis İmdat hattına bildirmeleri istendi. İnternet kafeler konusunda veliler uyarıldı. Çocuklarının evlerinde internete girdikleri sitelerin kontrol edilmesi ve zaman zaman okula giden çocukların veliler tarafından takip ve gözetim altında bulundurulması istendi.

Vatandaşların soruları cevaplanarak, sorunlarına çözüm önerileri getirilmeye çalışıldı.

Haber Fotoğraf :  Yusuf Gökdemir










Editör: TE Bilişim