Niğdeli asker çatışmada yaralandı Niğdeli asker çatışmada yaralandı

Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde şüphe üzerine bir aracı kontrol etmek için durdurmak istedi. Ekiplerin "Dur" ihtarına uymayan araç sürücüsü ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Araç içerisindeki şahısların kimlik kontrollerinde A.G. isimli şahsın uyuşturucu madde kullanmak suçundan arandığı ortaya çıktı.

24 Şubat gününün ilk saatlerinde Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri; durumundan şüphelendiği araç sürücüsüne 'Dur' ihtarı yaptı. Ekiplerin çağrısına uymayan araç sürücüsü araç ile kaçmaya başladı.

Yaşanan kovalamaca sonucu durdurulan araç içerisinde bulunan A.G. isimli şahsın uyuşturucu madde kullanmak suçundan arandığını belirlendi. Araç içerisinde bulunan gerçek ismi M.A.D. olan şahsın polislere ismini M.Y. olarak yanlış söyleyerek yanıltmaya çalıştığı bildirildi. Gerçek ismi M.A.D. olan şahsın 9 ayrı suçtan arandığı ve toplamda 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu bildirildi.

Araç içerisinde yapılan kontrollerde 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Aynı araç içerisinde bulunan 2 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Editör: TE Bilişim