23 Kasım 2014 ‘de Niğde Hıdırlık Mevkii’nde otopark görevlisi Serkan Gültekin’i pompalı tüfekle öldüren kayınbaba ve oğluna ceza yağdı.

 Geçtiğimiz yıl otopark görevlisini öldüren kayınbaba Ercan A.’ya 15 yıl oğlu Murtaza A.’ya 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

 Olay şöyle meydana gelmişti;  Niğde Hıdırlık Mevkii’nde bulunan bir eğlence mekânının otoparkında görevli S.G. arkadaşlarıyla birlikte eski nişanlısının babası E.A.’yı darp etti. Olayları içine sindiremeyen baba E.A. ve oğlu M.A. ile eski damatları S.G. arasında kavga çıktı. Kavgadan sonra tartışma daha da büyüdü. Bunun üzerine pompalı tüfekle vurulan S.G. ağır yaralandı. 112  Acil Servis Ambulansı  tarafından Niğde Devlet Hastanesi’ne kaldırılan S.G. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Otopark görevlisini yaralayan baba E.A. ile oğlu M.A. önce kayıplara karıştı, daha sonra Jandarmaya giderek teslim oldu. 


 Niğde Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen duruşmada baba E.A. ve oğlu M.A.’ya “tasarlayarak adam öldürme” suçları nedeniyle E.A.’ya 15 yıl, oğlu M.A.’ya ise 12 yıl hapis cezası verildi.


Editör: TE Bilişim