Niğde Emniyet Müdürlüğü bazı internet sitesi ve gazetelerde çıkan “Polis Otosuna Silahlı Saldırı” haberini yalanladı.

Niğde Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 11.06.2015 günü ilimizde yayın yapan yerel bir gazetede “Niğde’de Polis Otosuna Silahlı Saldırı” şeklinde haber yayımlanmıştır.

09.06.2015 günü 19.10 sıralarında bölgede görevli ekiplerimizce İlimiz İnönü Mahallesi Kayardı Bağları Kartal Sokakta, kayaların üzerinde bir şahsın pompalı tüfekle önce bir, sonra birkaç defa havaya ateş ettiği görülmüş, şahsın 38 H….plakalı Nissan marka araç ile olay yerinden ayrılması üzerine araca dur ihtarında bulunulmuş, ancak aracın dur ihtarına uymayıp kaçmaya çalışması üzerine diğer ekiplerimizin de takibi sonucu araç Süleyman Fethi Caddesi üzerinde durdurulmuş ve araç içerisinde bulunan (3) erkek şahıs ile araçtan inip kaçmaya çalışan (2) bayan tespit edilmiş, alkollü olduğu ve pompalı tüfekle ateş ettiği tespit edilen K.C. isimli şahıs hakkında adli ve idari yönden gerekli işlemler yapılmıştır.

Olayın, polise ve polis otosuna karşı yapılan bir saldırı olmadığı, şahsın alkollü olarak gelişi güzel havaya birkaç defa ateş ettiği tespit edilmiştir”denildi.




Editör: TE Bilişim