Niğde'de yılbaşını kutlayan vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacı ile gün boyunca yaklaşık 158 ekip 647 personel 1 adet narkotik dedektör köpeği ile gece boyunca eğlence mekânlarının bulunduğu alanların giriş çıkışı ve araçlar üzerinde uygulama yaptı.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü kent genelinde vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için Genel Asayiş ve Trafik Kontrolleri yaparak halkın Yeni yıla huzurlu girmelerini sağladı.

Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu tarafından yapılan açıklamada ‘Yıl başı tedbirleri kapsamında İl Merkezi ve ilçelerinde polis sorumluluk alanında Şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde Genel uygulama yapılmış olup, 3 bin 989 GBT sorgusu, Bin 259 araç sorgusu yapılmış olup 28 araca 22 bin 980 TL cezai işlem uygulanmış olup 200 gram esrar, 3 av tüfeği ile 95 fişek, 1 kurusıkı ve 18 mermi, 1 kasatura bıçak ele geçirilmiş ve 1 aranan şahıs (yoklama kaçağı) yakalandığını ve 2 aracın trafikten men edildiğini ifade etti.

Niğde’de yılbaşı gecesi ciddi bir olayın yaşanmadığının altını çizen İl Emniyet Müdürü Cebeloğlu’ Niğde halkı yılbaşına huzurlu girmiştir. Hiçbir olayın yaşanmamasından dolayı ben Niğde halkını kutluyorum. Gece ve gündüz daima vatandaşının hizmetinde olan Niğde polisi olarak bütün vatandaşlarımızın yılbaşını tebrik eder, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış dolu günler diledi.

Editör: TE Bilişim