Yeşilburç Köyünde iki kişi tartıştı tartışma kavgaya dönüştü ve  olayda  1 kişi silahla yaralandı.



Edindiğimiz bilgiye göre olay dün  akşam  Niğde Merkeze bağlı Yeşilburç Köyünde meydana geldi.  İddiaya göre İ. K. ile S. K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Bir süre telefonda tartışan şahıslar daha sonra Yeşilburç Köyü’nde buluştu. Burada da bir süre devam eden tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, S. K. silahıyla İ. K.’nin ayağından yaraladı.

 


Niğde Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan İ. K. ardından Kayseri Erciyes Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

 

 

Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde  tedavi olmak istemeyen İ.K. tekrar Niğde Devlet Hastanesi Acil Servisine döndü.  Acil Servis yetkilileri ve Nöbetçi doktor kişinin burada tedavisinin yapılamayacağını belirtiler. Bunun üzerine tekrar tartışma çıktı. Bu arada Niğde Milletvekili Doğan Şafak, İl Sağlık Müdürünün de olay ile ilgilendikleri ve şahsın tedavisi ve iknası için uğraştıkları bilgisi edinildi.

 

 

 Yaralı şahsın durumunun iyi olduğu, Zanlı S.K’nın jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı ve olayla ilgili soruşturma açıldığı öğrenildi. 




Editör: TE Bilişim